Съвети при избора на мъжки шампоан

Изборът на средство за грижа при мъжете често завърша с покупката на първия продукт. Този начин не е правилен, тъй като дори и силния пол е важно да се съобрази с някои особености на косата си, за да може да тя да е винаги здрава и красива.

Прическа Man bun за средна и дълга коса

Митът за това, че дългата коса не може в да бъде елемент от модерния мъжки образ, беше опроверган завинаги с появата на прическа ''Man bun''. ''Bun'' в буквален превод от английски означа кок, тоест пълното име на прическата се превежда като мъжки кок. Трендът започна навлиза масово, дори и в звездните среди, преди около 1 година и сега е в пика на популярността си.

Мъжко подстригване «Цезар»

Сред огромното разнообразие от мъжки прически, не може да се каже че подстригването тип «Цезар» е лидер. То не се отличава с особена креативност, но пък за сметка на това много мъже залагат именно на тази класика, избирайки удобството и семплия вид.

Мъжко подстригване

Успешните мъже трябва задължително да се грижат за своя стил и да подчертават своя висок статус. Позволени са всички средства, започвайки от скъпите костюми, стилните часовници, кожените чанти, ювелирните изделия стигайки до мъжките прически.

Мъжките татуировки и какво трябва да знаете за тях?

Още от най-древните времена татуировките са се смятали за изключително мъжко изкуство. Рисунките на тялото са били нанасяни на воините на много от народите, тъй като се е вярвало, че подобна символика придава мъжественост и сила, а също така защитава от злите духове.